Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maktlös (driven från vettet)

Ur balans

makt över mig
du styr mig

med ord från självaste gud
fingrar längs min ryggrad
din doft
du kan driva mig från vettet med denna

du får det
driv mig från vettet
bränn mig

bara du finns bredvid


du rubbar min existens





Fri vers av Emma maria
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-03 20:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Närheten bränns - och känns
gott skriftat!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Emma maria
Emma maria