Å just den här envisa vintern...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å just den här envisa vintern...




4/2: Namnsdagslimerick till Anselm och Ansgar

 



Jag sitter här ilsken, sa Ansgar,

och vanmäktigt händerna granskar.

Du Anselm, min vän,

säg har du på känn

vem fan som har snott mina handskar?

 

 

 





Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-04 05:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dagens första skratt kom till mig genom denna.Tack för att du finns
och är så oerhört skicklig min vän!!!
2011-02-04

  Monika A Mirsch VIP
super morgonväckning för den som har värk i ryggen efter snöskottning
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP