Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga längtan 2

Eviga längtan,
du som skall visa vägen
Det känns så hopplöst ibland
Och jag vill så lätt ge dig skulden för dina undersåtars eviga strid
Det finns dagar då jag inte orkar springa med
Då rösten inte bär, vill jag ropa ut ditt namn
Och att du skall finnas där…




Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-02-04 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson