Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en liten tramsdikt som jag måste lägga ut. ^^


DIVA som vill skriva

Jag är en diva
Som vill skriva
Skriva positiva
Negativa
Eller kanske explosiva
Vi divor är aggressiva
Om vi inte får skriva
Effektiva, naiva
Eller kanske kreativa
En kurs ska jag driva
Där man kan beskriva
En diva




Fri vers av Sandra_Flickan
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 13:50



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Det krävs mod att skriva
som en riktig Diva.
Roligt!!/mamma
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sandra_Flickan
Sandra_Flickan