Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle egentligen skrivit om världens tillstånd, klimatförändringar och språkpoliser


Ombytta roller



Riddaren av den
sorgliga skepnaden har
tappat all sin glans
Dulcinea försmådde
honom för en yngre lans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-06 16:00



Bookmark and Share


  Bengt VIP
tänk, va bra det mindre viktiga ibland blir...
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP