Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ben Bella



Isabelfärgad
halvstrumpor gyllene man
flockens okrönte
kung majestätiskt fullblod
galopperar i hagen

och vi små ser på
när han betäcker två ston
med kort mellanrum
med sin grandiosa lem
vi rodnar blygt och går hem




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 16:35



Bookmark and Share


  * MARY *
* Nu fick du allt till det *
2011-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Hånar du Ahmed Ben Bella?
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP