Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha ett hål rakt igenom

Mörkret som bor i dig
är en del av det jag måste svälja
varje natt


det gör så ont
att ha ett hål
rakt
igenom




Fri vers av Emma maria
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 18:51



Bookmark and Share


  Lille katt
du kan ju verkligen - stark!
2011-02-07

    ej medlem längre
gillar denna



mycket
2011-02-06

  Robin V
Lidelsefullt och fint!

Fortsätt så
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Emma maria
Emma maria