Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kivik



Minns dina ögon
din röda tunga genom
all vit sockervadd
ditt vackra leende fick
jag kyssa rent från allt kladd




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 20:42



Bookmark and Share


  * MARY *
den var bra !
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP