Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kamp mot det jobbiga och saknaden av det som var.


Återgå till det som var förut!

Jag vet att jag måste.
Måste ta mig ur det här.
Jag vet att det är enda vägen.
Att gå rakt fram utan att se bakåt.
Frågan är bara om jag har orken att hålla ut?
Orken att bli samma människa som jag var förut?




Fri vers av Anjelica
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjelica
Anjelica