Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm, svengelska måhända men budskapet är detsamma


They will always got the blues



Ridån har gått ner
för Gary, Lena, Per och
Per vila i frid!




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 23:13



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Den rubriken är väldigt bra! Säger allt och jag håller med!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP