Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elle belle bi

Hennes naglar är inte speciellt långa, inte alls den feminina sorten, utan aningen kortare med grå nagellack. Alltid några hack här o där, så typiskt henne att inte klara av att sköta dom riktigt.
Ser nästan ut som små tändstickor där de trummar på tangentbordet.

Argh! Sicken kille hon är ibland!

Inte tog hon balett som liten heller, vilket ville ha gjort henne till en graciös prinsessa, med långt hår. En sagolik dansare hade hon blivit, som trippade när hon gick, och rörde sina höfter i takt med livet.

Hennes ben hade nått till himmelen, och rumpan hade varit Gud.

Ah! Om bara… hennes ben inte hade stannat där rumpan började idag, då hade dom säkert fortsatt hur långt som helst…




Fri vers av engelsen
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

engelsen
engelsen