Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutalt kaos.

Genom mina ögon ser jag en känsla, den transporteras vidare till hjärnan och tolkas. Den översätts till en impuls som leder - ingenstans. Jag känner absolut ingenting. Helt kall. Längta och kärlek är helt förglömt. Som en nedskriven dikt i en bok har dess innehåll rivits ut och kastats iväg. Ingen kan penetrera min sköld.




Fri vers av Player
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-10 22:38



Bookmark and Share


  Bevingad
välskriven om den där hemska känslan av att andra har något som man inte själv har tillgång till.
2011-02-13

  blanktblad
Vacker. Jag känner verkligen igen mig i den.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Player