Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanskrivet skräp som ersättning för rep, för upptåg, för upprättelse. Om en opererad kvinna utan bröst duger till en kärleksfull man så bör väl en till vardags slak sak inte vara precis hela världen.


Något litet om att laga korv






Om bihanget snopp
hänger trasigt likt ett dropp
går den ej att laga
för att sen behaga

med blott nål och tråd
för att sedan i tid och dåd
komma till och verka få
i tid och otid som då rå

men kanske att uti handeln
skaffa ersättning å vandeln
korv från Falun eller Mora
passar såväl fru som hora

sedan är det blott att operera
för att vanryktet kunna torpedera
så skall ordet komma i svang
om säker tillgång till en slang

för den som bränder vill släcka
det till kärlek långt kan räcka
med känslor som blir till storm
fastmer än en påk som är enorm






Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-11 10:54



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Tack för en munter text. Den behövde jag. Behövde dra på mungiporna lite ;)
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP