Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju längre du lever desto längre skuggor



Vill vara ljuset
inte skuggan från ljuset
av en annan man




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-12 12:41



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Så sant! Din text berör. Tack och kram! /Grubbelmia
2011-02-12

  * MARY *
Braaaaaa;)
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP