Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsnödvändighet



Skrivandet en last
också en ballast som gör
att jag går upprätt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-12 16:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
visdomsord..så är det
2011-02-13

  Ninananonia VIP
Ja , du har så rätt i det :)
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP