Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskall tystnad



På huk tyngd av snö
vid förkolnad eld vilar
ensamheten själv
ingen tar notis över
en snötäckt skulptur av is




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP