Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten rinner mellan fingrarna, ett fåtal droppar dröjer sig kvar



Ordflöden en del
sjunker in andra flyter
obemärkt förbi




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 16:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja man hör det man vill höra :)
Gillar :)
2011-02-13

    ADI Nehlin
sant..klokt
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP