Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blir bra, varför gör det då så ont?

Ge mig regn som kan dölja mina tårar.
Låt dem frysa på mina ögonfransar.
Värmen från din andedräkt, när du kysser min panna, smälter dem långsamt.
Mjuka droppar av sorg rinner ned för min kind.
Fuktar mina trasiga läppar.
Blöter ner din hand som lyfter upp min haka.
Du får mig att se in i dina ögon.
Jag blinkar.
Allt är suddigt.
Du säger att allt blir bra.
Ännu en gång känner jag hur tårarna bränner.

Allt blir bra, varför gör det då så ont?




Fri vers av johannarkarlsson
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-13 16:44



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Innerligt vackra ord
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

johannarkarlsson
johannarkarlsson