Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinesiska för en svensk



Söker att annat
ord för kärlek hittar mer
än tusen tecken
lika svårtydbara som
kärlekens inre väsen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-13 19:10



Bookmark and Share


  evana
Härlig läsning! Tur att jag slog upp!
2011-02-13

    ej medlem längre
Somligt tillhör livets outgrundligheter,
så är det bara. . .
2011-02-13

    ADI Nehlin
Den som hittar en definition på kärlek borde vinna Nobelpriset..väl skriftat
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP