Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfull...inspirerad av fd P



Honungsrosens doft
lockar inte ett bi som
söker sin nektar
kanske en sorgmantel som
av het kärlek försmäktar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-13 20:23



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, fin..
2011-02-14

  PPQ
jättefin
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP