Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortgjord himmel

Det har redan ramlat
fumlat och brunnit

likt jordskorpans magma
frustar mina ord den längtan

som himmelen skrattar åt

lämna mig här
gå din väg

men förnedra mig aldrig.




Fri vers (Fri form) av Roland Fröjd
Läst 315 gånger
Publicerad 2011-02-14 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Fröjd