Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker inte till

Jag räcker sällan till
är sällan till någon glädje
tillför inga intelligenta tankar.
tillför inga ord.
tillför inget till min omgivning.
inte tillgjord men inte heller till för något
jag tror att jag kanske vill men
jag räcker ändå inte till




Fri vers av röd_asfalt
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-14 23:29



Bookmark and Share


  lilla t
klurig text som ger tankar, vilket är bra!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt