Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Jag reser' av Häxkung, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (597) På liv och död






Även om sorgen
är ett sant helvete

sömnlösheten
är ett sant helvete

livet som det måste levas
med sorg och sömnlöshet
just då är ett helvete

så är det ändå bättre
än dödens eviga tystnad
och svärta.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-15 15:29



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Men lilla du, lodjuret!
Jag kan verkligen känna din ångest i det här alstret
Mycket bra skriftat!

Kram på dig!

Ken
2011-02-15

  Gunwale VIP
Men sorg är också ett kärlekens pris (trots att det låter som en klyscha). Stor kärlek ger stor sorg. Om döden är evig vet jag inte. Vad är väl evighet för mig om jag inte upplever den? Och om jag upplever den är jag väl inte död på riktigt?
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP