Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland alla snöflingor finns det en ängel till var och en



En ängel landar
på min axel behöver
aldrig vara rädd
för demonerna längre
har en ängel på axeln




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-15 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP