Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isblomster

fan vad jag längtar efter att plocka blommor!
att barfotavandra i gräs
att kunna vara skinn mot luft
och skapa en vildbukett i handen
andas in dess doft och skåda dess prakt

vågar man tro att sånt händer igen
njutligen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-16 10:48



Bookmark and Share


  Line W
Vi måste våga tro! Vad har vi annars kvar? Fin text!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP