Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid välplanterad - köp buskar liv plast cirkusartister och en trasig fiol.

alltid lika välplanerad slår jag mig ned med min skinande portfölj och ler förtroendeingivande för att mina varor ska bli sålda fort. så fort och så dyrt som möjligt men alltför ofta billigt som kinaplast längst ner på stegen som aldrig får betalt alltid betalar med sitt blod för att få sitta och gjuta kinaplast men nu var det jag som skulle säljas och jag sålde. Jag sålde mig. Marknadsekonomerna hade till slut fått mig. Jag kunde inte längre bestämma, marknaden styrde och jag sålde mig. Inte för att jag ville och inte för att någon ville ha mig utan för att vi skulle sälja. Vi hade lärt oss det.




Fri vers av Oskar Vilde
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-16 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Vilde
Oskar Vilde