Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder på timglaset och går vidare



Avtryck i het sand
min kropp tätt mot din spår som
ännu lever kvar
minnen från när vi var ett
älskande par på vår strand

tar en handfull sand
strilar mot kistan ur led
är tiden gråter
förlorade år ligger
sked nära dig på stranden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-16 19:22



Bookmark and Share


  ia VIP
vackert :)
2011-02-16

    ADI Nehlin
vacker, vemod..det är tufft att gå vidare
2011-02-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP