Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslöst



Ett ord för mycket
blev det sista för sent för
att säga förlåt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 23:09



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
..gör ont när det blir så
2011-02-17

  VampyrÄngel
Meningsfullt!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP