Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att ni finns, all kärlek till er



Ni osynliga
ensamma ohörda vet
inte vilka men
att ni finns mitt ibland oss
och att era ord berör




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-17 07:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
osynligheten finns...
2011-02-17

  Linda CH VIP
Hoppfullt vackert!
2011-02-17

  lodjuret/seglare VIP
Att ha en uppsättning skyddsänglar med sig genom livet är inte helt fel, tack för hyllningen, jag tror de skall komma att uppskatta dina ord
2011-02-17

    ej medlem längre
instämmer i hälsningen till våra osynliga hjälpare
2011-02-17

  Junitvillingen
Så mjukt och vackert skriftat. En fin hälsning till alla "osynliga":-)
2011-02-17

    ADI Nehlin
fin
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP