Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte bara medvind ..


Bedrövad

Idag känner jag mej lite slak
trots, nyss reparerade, kammare och förmak

Då vill jag sitta på en pinne
i någon annans sinne

Känna mej behövd och omtyckt
inte som nu - betryckt

När jag är så här sliten
då är jag också, i själen, liten

Behöver en vän hos mej
Snälla ! Du kan väl komma, sej?




Dagbok av GunBritt
Läst 400 gånger
Publicerad 2011-06-30 17:34



Bookmark and Share

  GunBritt
GunBritt