Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har fått den stora lyckan att bli älskad igen ...


Min älskade

Närhelst du ser på mej, mjuknar dina ögon..
jag känner att jag är älskad!
Varthelst vi går, finns du nära som stöd..
jag känner tryggheten !
Du försvarar mej i ord och handling...
jag kan slappna av !

Med dej, får livet mening igen..
hos dej vill jag stanna!




Fri vers av GunBritt
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-25 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GunBritt
GunBritt