Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes sköte är varmt, fuktigt

och slidan dras ihop rytmiskt...
pumpande...

förväntan genom rummet...

dofterna sprids... ymnigt...
åtråvärda…

hennes röst är mjuk
fylld av längtan och nyfikenhet


”Hur gör du?”


ryggraden vrider sig och händer griper
fastnar

i allt som kommer i vägen


andetagen djupnar




långsamt




Fri vers av Tobias Hedlund
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-19 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund