Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hopp finns.


Änglavingar av morgonljus

en strimma av ljus lyser i natten
men det är för svagt för att jag ska se
konturerna av en ängel träder sakta fram
jag ser men vänder bort min blick
ljuset växer och jag vänder bort min blick
ser en ängel med vingar av morgonljus
lysande som en stjärna mitt i natten
en ängel som för stunden tränger undan mörkret




Fri vers av Elin E
Läst 152 gånger
Publicerad 2003-10-11 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E