Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hackspetten, nio arter...lär så länge man lever


Oväntat besök



Var säker på vem
du var som knackade på
förstod inte att
det fanns så många av er
som gömmer sig i skogen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-19 13:47



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
spännande
2011-02-19

  Katarina O´Nils Franke
Intresseväckande
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP