Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidvinkelperspektiv



Kameran ljuger
aldrig en sanning med viss
modifikation
speglar betraktaren mer
subjektivt än objektivt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-19 15:19



Bookmark and Share


  Anna Maris
sant!
2011-02-19

  Katarina O´Nils Franke
Wow, väldigt härlig rytm. Tjusigt
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP