Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en sekund var alla känslor förbi.

Det känns så tungt men ändå så lätt.
Det snurrar runt samtidigt som det står still.
Det går så trögt samtidigt som det går alldeles för fort.

Jag känner varje ben i min kropp.
Det kryper i mina händer och de är ivriga på att göra saker.
Fötterna är så kalla att det känns som om man har gått ute i snön utan skor.

Som små bubblor letar sig fnisset upp ur min strupe.
Glädjen forsar ur min mun med en otrolig fart.
Det är så befriande men sen så känns allt så tomt.

Stunden är förbi och jag känner mig lugn.




Fri vers av Anjelica
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-20 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjelica
Anjelica