Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtrande nära



Snusar och andas
in din doft avslöjar just
ingenting annat
än att du föredrar män
som inte snusar på dig






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-20 18:12



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) beror på vilken sorts snusande det är
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP