Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga som består år efter år


Vem är du?



Ett handskrivet brev
med sirliga ord fyllda
av kärlek från dig
där varje bokstav bär på
sinnliga dofters musa

väcker sinnenas
begär längtar efter att
få älska dig när
framgår inte vem du är
brev från okänd avsändare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-20 20:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. =)
2011-02-22

    ADI Nehlin
å vad spännande...fin
2011-02-20

    ej medlem längre
Hemliga beundrare. Söta eller rent av skrämmande.

Bra skrivet :)
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP