Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch det är så svart..

..sa hon. "Jag törs inte längre promenera hemifrån och ned till centrum. Jag ser ju bara mörka människor överallt, knappt ett svenskt ansikte!
Annat är det ju när jag är i Thailand, då kan jag gå precis hur som helst, där behöver jag inte vara rädd."

Jag funderade om hon möjligtvis kunde vara en dittills okänd dotter till Adolf Hitler..

rädslans okunskap
bygger bastanta murar
ogenomträngliga




Fri vers av Maria Malm
Läst 348 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-21 08:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Applåder som eka
ord som smeka
vill jag ge för detta
du kan verkligen berätta
2011-04-11

    Annika J
Jag tror du har rätt i att rädsla och okunskap hör ihop!
2011-02-21

    Bodil Sandberg
ja det byggs bastanta murar och däroppe på den sitter adolfs rädda dotter och vaggar och förfäres och utgjuter sig och skapar ännu mera ängslor runt omkring..viktiga ting du skriver om och med både gentil och vass penna!!!
2011-02-21

  Lena Själsöga Keijser
ja

rädslan ber oss så ofta
se mig
jag blir ju rädd för mig själv
och så växer rädslan
av vår rädsla

tack
2011-02-21

  Peter Olausson VIP
jaa, även om Hitler förmodligen var rätt improduktiv, också på kärlekens område. Men man kan ju undra om det är färre "mörka" människor i Thailand - och fler svenskar?? - Viktigt att skriva om de här smygande dumheterna, tack för det!
2011-02-21

    Tea Alex
Det är jobbigt när människor lägger över sin rädsla på olika saker - speciellt om de lägger över den på människor. Många goda vänner missar hon med den attityden...
2011-02-21

  Ann-sofie.
jag håller med, okunskap är ett problem, vi är alla människor oavsätt hudfärg..
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm