Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dag



Vore mitt hjärta
ej tyngt av sorg skulle jag
ge dig av glädjen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-20 21:12



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Få ord med stort innehåll. Mycket vackert. =)
2011-02-21

  lodjuret/seglare VIP
precis där är jag
2011-02-21

  Eva Langrath VIP
Stor känsla med få ord
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP