Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Om du mötte mig på mitten

på mitten

kanske vägen skulle bli

lite mindre lång



Tanken var aldrig att vägen skulle kortas

suckade du

Du ska gå i mina fotspår




Fri vers av Tea Alex
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-21 06:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tanken är heller inte att vägen ska breddas.
2011-02-21

    Maria Malm
Var och en gör sina egna fotspår..hellre mötas och förkorta varandras vägar..
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex