Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Jag hoppades till slut

att jag skulle förvandlas till något annan

till någon annan



Spegelbilden jag mötte

var inte min

inte någons

tänkte jag

och spelade charader




Fri vers av Tea Alex
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 06:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men Gud gör oss hela och sanna.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex