Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder ljus

Lovsången lovade och prisade en Gud

jag inte förstod mig på

som jag inte mötte

eller orkade med


Tur att du älskar utan förbehåll

viskade jag

när jag tände mitt ljus




Fri vers av Tea Alex
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-21 06:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex