Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus lever?

Jesus lever!


Stod det på plakatet

Jag kände mig nedstämd

Vi hade ju så mycket mer gemensamt

när han var död




Fri vers av Tea Alex
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-21 06:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu är du uppstånden med Honom till ett nytt liv i Gud.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex