Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndanöd

Ibland är det förbjudna

det man helst vill ha

Ibland är det förbjudna

det man önskar att man sluppit


Allt var inte guld som glimmade

Gräset var inte grönare på andra sidan

Jag ångrar inte alls mest

det jag inte gjort




Fri vers av Tea Alex
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-21 06:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samma här.
Bra skrivet!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex