Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensiv glöd



Skrivet i eldskrift
passionens lågor deras
flammande kärlek
självförtärande hugget
i sten efter hennes död




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-21 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP