Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdeko - vadfan

jag hör om något ve-em som skall hållas
anno tvåtusentjugotvå
någonstans i världen
fotboll eller så

och samtidigt inuti mig
uppstår ett plötsligt eko
av en röst som stillsamt ställer frågan

"finns du längre då?"
"finns du längre då?"

och vadfan skall man svara
vadfan
ditt djävla eko




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-21 19:12



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ja det är ju ingen som vet, men jag tror du är seeeg!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP