Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktning

Det går framåt

säger jag ibland

utan att tänka på vad jag egentligen säger



Går det inte alltid framåt?

I någon bemärkelse?

Eller är det jag som inbillar mig?



Kan att gå med Gud någonsin vara att gå bakåt?




Fri vers av Tea Alex
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 09:58



Bookmark and Share


  Blåbäret
oavsett vad så går man aldrig bakåt
resan är påbörjad och oavsett man vill eller inte så finns det ingen back i att leva...
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex