Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ICA Smurfen

ICA Smurfens veckoblad


Sömnlösa nätter

har vi många av

här i butiken



Just nu säljer dock

”nojiga tankar” på burk

och ”är jag tillräckligt snygg för att bada i sommar”-pasta

bäst



Veckans vara är som vanligt

”Hur ska jag hitta balans utan att söka Gud” - ravioli



Välkommen!




Fri vers av Tea Alex
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-22 10:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ytlighetens tempel.
2011-02-22

  Blåbäret
ställer mig i kö för att bli insläppt :)
2011-02-22

  Stefan Viljehammar
Varför inte sälja lite "Jesustejp"? (Den av silver ni vet)
2011-02-22

  Gunnar Odhner
Konsumismen botar allt. Rolig satir.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex