Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skir

Jag blev smal och magrade


jag blev ihålig och tom


jag luktade och hade skitiga kläder


dock fanns Din kärlek


dock fanns Din kärlek


dock fanns Din kärlek


alltid


kvar




Fri vers av Tea Alex
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-22 10:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är trofast.
2011-02-22

  Blåbäret
tur det finns någon som ser igenom och älskar ändå
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex